Raamdecoratie

Bij Gordijn Meester kun je verschillende soorten raamdecoratie vinden, zoals jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en meer!

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze raamdecoratie.

Responsive Cards
Image Alt Text 1
Jaloezieën
Image Alt Text 2
Plissé
Image Alt Text 3
Vouwgordijnen
Image Alt Text 4
Rolgordijnen
Responsive Cards
Image Alt Text 1
Duo rolgordijnen
Image Alt Text 2
Lamellen
Image Alt Text 3
Horren
Image Alt Text 4
Buitenzonwering

Stel de mooiste raamdecoratie samen!

Overgordijnen

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gratis contact op!

Over Onze Collectie

Bij Gordijn Meester staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie voor uw interieur. Onze adviseurs komen graag bij u langs met stalen, zodat u de kleuren en materialen kunt bekijken en ervaren. Daarnaast bieden we professionele opmetingen aan om ervoor te zorgen dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past bij uw ramen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Jaloezieën zijn horizontale of verticale lamellen die kunnen worden gekanteld om lichtinval en privacy te beheersen. Ze zijn verkrijgbaar in hout, aluminium of kunststof en zijn ideaal voor moderne interieurs vanwege hun strakke uitstraling.

Rolgordijnen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een strakke, minimalistische uitstraling. Ze kunnen verduisterend zijn voor slaapkamers of transparant voor kamers waar je natuurlijk licht wilt behouden.

Plisségordijnen zijn geplooide stoffen die een elegante uitstraling geven aan je ramen. Ze kunnen in het midden of vanaf de onderkant omhoog worden getrokken en kunnen zowel verduisterende als lichtdoorlatende eigenschappen hebben.

Vouwgordijnen zijn een combinatie van gordijnen en jaloezieën, omdat ze opvouwen wanneer ze omhoog worden getrokken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en patronen en zijn geschikt voor verschillende interieurstijlen.

Horren zijn ideaal om insecten buiten te houden terwijl je toch frisse lucht binnenlaat. Ze kunnen op maat worden gemaakt voor ramen en deuren en zijn verkrijgbaar in verschillende typen, zoals rolhorren, plisséhorren en vaste horren.

De Mooiste Gordijnen & Raambekleding

Bij Gordijn Meester vind je niet alleen prachtige gordijnen, maar ook een uitgebreide collectie aan raamdecoratie. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle jaloezieën, elegante vouwgordijnen, moderne rolgordijnen, of functionele plisségordijnen, bij ons vind je de mooiste raambekleding die perfect aansluit bij jouw interieur en persoonlijke smaak. 

Met een breed scala aan materialen, kleuren en designs bieden we voor ieder raam de ideale oplossing. Laat je inspireren door ons assortiment en maak van jouw ramen echte eyecatchers. De Gordijn Meester, waar prachtige gordijnen en de mooiste raamdecoratie samenkomen.

Maak een gratis afspraak!

Bij Gordijn Meester kun je gratis een afspraak maken om deskundig advies te krijgen over onze prachtige gordijnen en raamdecoratie.

pexels-jeshootscom-834892
foto 12

Advies & Montage

Bij Gordijn Meester geven we niet alleen gratis advies, maar bieden we ook professionele montage van onze prachtige gordijnen en raamdecoratie.

We Helpen U Graag!

Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Heeft u vragen over onze gordijnen collectie of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste gordijnen voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Winkelwagen