Inbetween gordijnen

Het geheim van inbetween gordijnen ligt in hun delicate stof, die het natuurlijke licht prachtig filtert en een zachte gloed in de kamer verspreidt, zonder al te veel inkijk van buitenaf toe te staan. Dit maakt ze ideaal voor diegenen die privacy wensen zonder volledig afgesloten te zijn van de buitenwereld.

Bekijk eerst onze eenvoudige meetinstructies.

Inbetween gordijnen, ook wel bekend als transparante gordijnen, vormen een perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Deze gordijnen zijn gemaakt van semi-transparante stoffen die het natuurlijke licht subtiel filteren, waardoor een zachte, diffuus verlichte ruimte ontstaat. Ze bieden een zekere mate van privacy, terwijl ze tegelijkertijd een lichte en luchtige sfeer behouden.

 Inbetween gordijnen bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten raambekleding. Ze bieden bijvoorbeeld een perfecte balans tussen privacy en lichtinval, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die een zachte, diffuus verlichte ruimte willen creëren zonder volledige blootstelling aan de buitenwereld. Ook helpen ze bij het filteren van direct zonlicht, waardoor ze de kamer koeler houden en schittering op schermen verminderen, terwijl ze toch een heldere en open uitstraling behouden.

Bekijk hiervoor onze handige meetinstructies.

Ja, op onze website bieden we de mogelijkheid om inbetween gordijnen op maat te laten maken. Je kunt eenvoudig de juiste maten opmeten en invullen bij het specifieke product van je keuze. Nadat je de gewenste afmetingen hebt ingevoerd, zorgen wij ervoor dat de inbetween gordijnen volgens jouw specificaties worden vervaardigd en naar je worden verzonden. Dit proces zorgt ervoor dat de gordijnen perfect passen bij jouw ramen en interieur.

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen, ook wel bekend als transparante gordijnen, bieden een perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Gemaakt van semi-transparante stoffen, filteren deze gordijnen het natuurlijke licht op een subtiele manier, waardoor een zachte en diffuus verlichte ruimte ontstaat. Inbetween gordijnen zijn ideaal voor mensen die een heldere en open uitstraling in hun interieur willen behouden, terwijl ze toch een zekere mate van privacy wensen.

Bezorging

Hoe kan ik zien of de bestelling is gelukt?

Zodra je besteld en betaald hebt krijg je van ons een bevestiging via de mail. Heb je deze mail niet gekregen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Betaal ik ook verzendkosten?

Ja, er geldt een verzendtarief van slechts 7 euro.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Gordijnen op maat leveren wij binnen 14 werkdagen af op de manier die jij wenst. 

De rails van de gordijnen wordt binnen 21 werkdagen geleverd. Dit wordt geleverd in een los pakket. 

De stofstalen & accessoires heb je binnen 5 werkdagen in huis.

Inbetween Gordijnen Online Bestellen

Stap 1

Selecteer uw gewenste gordijnstof en voer de gewenste afmetingen in ons systeem in, inclusief rails.

Stap 2

Wij maken het bestelproces makkelijk en duidelijk, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Indien gewenst, geven we u ook advies over de beste opties voor uw interieur.

Stap 3

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, gaan we meteen aan de slag met het maken van uw gordijnen op maat.

Stap 4

Zodra uw gordijnen klaar zijn, kunt u ze eenvoudig thuis ophangen en genieten van uw nieuwe gordijnen.

Winkelwagen