Onze collectie

Onze collectie geeft iedereen de mogelijkheid om van prachtige gordijnen te genieten. Ervaar de kwaliteit van Gordijn Meester.

Gordijnen Op Maat

Over Ons

De Gordijn Meester

Bij De Gordijn Meester kunt u online de mooiste gordijnen samenstellen, waarbij we ons richten op kwaliteit en de nieuwste trends. We bieden deskundig advies en staan klaar om u te helpen de beste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Bye

Onze Producten

Onze collectie biedt hoogwaardige kwaliteit en de nieuwste trends. Met ons deskundig advies creëren we samen het mooiste resultaat voor uw interieur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Online Bestellen

Bij ons kunt u gordijnen op maat bestellen en naar uw wensen aanpassen. Onze producten zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel geleverd.

Bestel Uw Nieuwe Gordijnen

Stap 1

Selecteer uw gewenste gordijnstof en voer de gewenste afmetingen in ons systeem in, inclusief rails.

Stap 2

Wij maken het bestelproces makkelijk en duidelijk, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Indien gewenst, geven we u ook advies over de beste opties voor uw interieur.

Stap 3

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, gaan we meteen aan de slag met het maken van uw gordijnen op maat.

Stap 4

Zodra uw gordijnen klaar zijn, kunt u ze eenvoudig thuis ophangen en genieten van uw nieuwe gordijnen.

Overgordijnen

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gratis contact op!

Over Onze Collectie

Welkom bij onze gordijnen collectie! Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment gordijnen, die zowel praktisch als stijlvol zijn. Onze gordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en stoffen, zodat je altijd iets kunt vinden wat past bij jouw smaak en interieur.

Overgordijnen zijn ideaal om een ruimte extra sfeer te geven en om inkijk van buitenaf te voorkomen. Ze zijn vaak gemaakt van dikkere stoffen en bieden daarom ook extra isolatie. Overgordijnen zijn dus zowel praktisch als stijlvol.

Inbetween gordijnen zijn gordijnen die net genoeg privacy bieden terwijl ze toch licht doorlaten. Ze zijn perfect voor bijvoorbeeld de woonkamer of keuken, waar je wel licht wilt binnenlaten maar niet volledig zichtbaar wilt zijn van buitenaf. Inbetween gordijnen bieden ook een mooie tussenoplossing als je niet kunt kiezen tussen vitrages en overgordijnen.

Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer of andere ruimtes waar je volledige duisternis wilt creëren. Ze zijn gemaakt van dikkere stoffen die licht blokkeren en bieden daarom ook extra isolatie. Verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat je beter kunt slapen omdat ze zonlicht en ander licht van buitenaf blokkeren.

Vitrages zijn lichtdoorlatende gordijnen die privacy bieden terwijl ze toch voldoende daglicht binnenlaten. Ze zijn perfect voor ruimtes waar je wel licht wilt binnenlaten, maar niet volledig zichtbaar wilt zijn van buitenaf. Vitrages geven een luchtige uitstraling aan een ruimte en zijn daarom populair in bijvoorbeeld de woonkamer.

Best Sellers

Maran

In Between

Solution

Verduisterend gordijn

Formidable

Overgordijn

Completed Projects
K
Completed Projects
K
Completed Projects
K
Completed Projects
K

We Helpen U Graag!

Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Heeft u vragen over onze gordijnen collectie of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste gordijnen voor uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Winkelwagen