Beige Gordijnen

Welkom bij onze collectie beige gordijnen, waar tijdloze elegantie en subtiele verfijning samenkomen om een rustige, warme sfeer in elke ruimte te creëren. Met hun veelzijdige en neutrale tint zijn beige gordijnen de perfecte aanvulling op vrijwel elk interieur, of het nu gaat om een klassiek ingerichte woonkamer, een eigentijdse slaapkamer of een gezellige studeerkamer.

Bekijk eerst onze eenvoudige meetinstructies.

Bezorging

Hoe kan ik zien of de bestelling is gelukt?

Zodra je besteld en betaald hebt krijg je van ons een bevestiging via de mail. Heb je deze mail niet gekregen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Betaal ik ook verzendkosten?

Ja, er geldt een verzendtarief van slechts 7 euro.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Gordijnen op maat leveren wij binnen 14 werkdagen af op de manier die jij wenst. 

De rails van de gordijnen wordt binnen 21 werkdagen geleverd. Dit wordt geleverd in een los pakket. 

De stofstalen & accessoires heb je binnen 5 werkdagen in huis.

Overgordijnen

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gratis contact op!

Beige Gordijnen

Of je nu een minimalistische esthetiek nastreeft of juist een meer weelderige uitstraling wilt creëren, beige gordijnen passen perfect bij elk decor. Combineer ze met rijke houttinten voor een warme en uitnodigende uitstraling, of kies voor strakke, moderne meubels voor een eigentijdse look. De veelzijdigheid van beige maakt het gemakkelijk om te combineren met verschillende kleuren en texturen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Overgordijnen zijn ideaal om een ruimte extra sfeer te geven en om inkijk van buitenaf te voorkomen. Ze zijn vaak gemaakt van dikkere stoffen en bieden daarom ook extra isolatie. Overgordijnen zijn dus zowel praktisch als stijlvol.

Inbetween gordijnen zijn gordijnen die net genoeg privacy bieden terwijl ze toch licht doorlaten. Ze zijn perfect voor bijvoorbeeld de woonkamer of keuken, waar je wel licht wilt binnenlaten maar niet volledig zichtbaar wilt zijn van buitenaf. Inbetween gordijnen bieden ook een mooie tussenoplossing als je niet kunt kiezen tussen vitrages en overgordijnen.

Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer of andere ruimtes waar je volledige duisternis wilt creëren. Ze zijn gemaakt van dikkere stoffen die licht blokkeren en bieden daarom ook extra isolatie. Verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat je beter kunt slapen omdat ze zonlicht en ander licht van buitenaf blokkeren.

Vitrages zijn lichtdoorlatende gordijnen die privacy bieden terwijl ze toch voldoende daglicht binnenlaten. Ze zijn perfect voor ruimtes waar je wel licht wilt binnenlaten, maar niet volledig zichtbaar wilt zijn van buitenaf. Vitrages geven een luchtige uitstraling aan een ruimte en zijn daarom populair in bijvoorbeeld de woonkamer.

Beige Gordijnen Online Bestellen

Stap 1

Selecteer uw gewenste gordijnstof en voer de gewenste afmetingen in ons systeem in, inclusief rails.

Stap 2

Wij maken het bestelproces makkelijk en duidelijk, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Indien gewenst, geven we u ook advies over de beste opties voor uw interieur.

Stap 3

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, gaan we meteen aan de slag met het maken van uw gordijnen op maat.

Stap 4

Zodra uw gordijnen klaar zijn, kunt u ze eenvoudig thuis ophangen en genieten van uw nieuwe gordijnen.

Winkelwagen