Advies

Ons advies stopt niet bij de keuze van de juiste stof en afmetingen. We adviseren u ook over de juiste manier van ophangen, onderhoud en eventuele accessoires om ervoor te zorgen dat uw gordijnen perfect passen en blijven stralen in uw interieur.

Overgordijnen

Hoe kunt u onze producten monteren?

U bent op zoek naar nieuwe gordijnen, maar u bent nog niet zeker welke stof of kleur het beste bij uw interieur past. Gelukkig biedt Gordijn Meester een oplossing: gratis stalen!

U kunt ons een bericht sturen via WhatsApp of e-mail met de namen van de gordijnen die uw interesse hebben gewekt. 

Binnen enkele dagen ontvangt u de stalen thuis en kunt u ze op uw gemak bekijken en vergelijken. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en weet u zeker dat uw nieuwe gordijnen perfect passen bij uw interieur. Twijfel dus niet en bestel vandaag nog uw gratis stalen bij Gordijn Meester! Ook kunnen wij met grotere stalen bij u thuis komen als u in omgeving Alkmaar woont (straal 25km)

Contact

Neem Vrijblijvend contact op!

Bij Gordijn Meester kunt u gordijnen op maat bestellen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u een meetfout maakt. Geen zorgen, samen vinden we een oplossing! Vaak kunt u deze kosteloos retourneren en zorgen wij voor een passende oplossing.

Bij Gordijn Meester worden de gordijnen op maat gemaakt en daarom bedraagt de verzendtijd tussen de 2-4 weken. Wij streven ernaar om de gordijnen zo snel mogelijk bij u te bezorgen, maar dit kan soms iets langer duren vanwege het maatwerk.

Bij Gordijn Meester rekenen wij €7,95 verzendkosten per bestelling. Dit bedrag wordt in rekening gebracht om de kosten van het verzenden en verpakken te dekken en om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig bij u aankomt.

Bij Gordijn Meester leveren wij maatwerkproducten en daarom geldt het standaard herroepingsrecht van 14 dagen niet. Wij streven ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen met hun aankopen en zullen in geval van een maatfout of ontevredenheid samen met u zoeken naar een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Winkelwagen